Daan Boverhof Trialshows & Workshops is het aangewezen adres voor het kiezen van een Trialbike!

Door jarenlange ervaring en een breed netwerk aan fietsmerken zijn wij onder andere dealer van: Comas, Clean en Magura!
Onze trialfietsen worden zorgvuldig afgesteld en zijn uiterst goed uitgerust met speciale schijf of velgremmen, hierdoor is optimale controle van de trialfiets mogelijk en kan deze zowel in wedstrijd als hobby verband worden gebruikt.

De keuze tussen een trialfiets is sterk afhankelijk van het doeleinde waarvoor deze gebruikt wordt, ben je van plan om af en toe een muurtje in de stad te gaan pakken dan zal de keuze meer vallen op een “streetbike” die meer een maatvoering heeft die aansluit op jou lengte en beschikt over schijfremmen.

 

COMAS Trialbike 920R Schijf Shimano

Zul je tijdens wedstrijden de grotere hoogtes op willen zoeken dan is het aan te raden om gebruik te maken van een trialfiets waarbij de geometrie allround is, denk hierbij aan een stuurpen die verder voorover staat om moves naar het voorwiel te kunnen doen. Of een breed stuur die ervoor zorgt dat de stabiliteit op het achterwiel prettig en licht aanvoelt.

Kortom; ben je opzoek naar advies of zou je graag een trialfiets willen proberen neem gerust contact op via ons contactformulier zodat we je van het juiste advies kunnen voorzien!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk