Workshops & Clinics door Daan Boverhof

Biketrial is een uitdagende sport waarbij er met een fiets zonder zadel over obstakels wordt gereden. De sport is te beoefenen voor jong en oud (8+) en kan vrijwel op iedere locatie uitgevoerd worden zowel binnen als buiten: schoolplein, bedrijf, sporthal, kunstgrasveld of op een zelfgekozen plek. Het hoofddoel van de sport is nieuwe uitdagingen vinden en deze trotseren op de fiets zonder voeten aan de grond te zetten. Ervaren instructeur Daan Boverhof brengt graag de fijne kneepjes van de sport over op de jeugd.

Een Biketrial-workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Binnen een tijdsbestek van +-1 uur wordt er na het uitleggen van enkele veiligheidsinstructies aan de slag gegaan met verschillende rijtechnieken en vaardigheden. Het uitendelijke doel is: plezier maken!

Daan zal tijdens de workshop beschermingsmiddelen en fietsen ter beschikking stellen, er zijn mogelijkheden om verschillende dagdelen en groepen op dezelfde dag een workshop/clinic te laten ervaren. Het maximale per groep is +-20. (vraag hiervoor naar de mogelijkheden)

Tijdens de clinic zullen er technieken worden behandeld zoals: wheelies, stoppies en balansoefeningen. Hierbij zal Daan alle tricks en tips delen die het fietsen nog leuker maken.

Rond het einde van de workshop word er een echt “Biketrial” parcours opgebouwd waarin de geleerde skills van de les getest zullen worden. De materialen voor het parcours kunnen gebruikt worden uit een gymzaal.

Ter afsluiting zal Daan een knallende eindshow uitvoeren die toont wat de maximale limitien van de sport zijn met zijn “highjumps”, uiteraard is er op dit moment ook ruimte voor vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk

fietsshow