Bike trial Show

Trek de aandacht van ieder publiek met een spectaculaire en extreme Biketrial-show!

Tijdens een Biketrial-show toont Daan graag al zijn fietskunsten die voor iedereen een eye-opener zijn. Voor elk evenement, beurs of opening is een showact de kers op de taart! Samen met live-commentaar en muziek geeft het een extra sfeer waarbij publiek écht betrokken word.

Spectaculaire fietssport live getoond op wereldniveau!

Neem direct contact met mij op

Een Biketrial-Showact bestaat uit de volgende onderdelen:

Binnen een tijdsbestek van +-25 minuten zal Daan het publiek vermakelijke entertainen door over alle meegebrachte materialen te fietsen, de show-objecten lopen op van 25 tot en met 150cm. Ieder denkbaar obstakel wat zich in de omgeving bevind kan toegevoegd worden aan de act, denk aan sloopautos. omheiningen of rotsblokken. (oneindige mogelijkheden)

Tijdens het fietsen zal er via de koptelefoon uitleg gegeven worden over de sport Biketrial en alle technieken die er bij komen kijken, Door in te spelen op de wensen van het publiek zal Daan ook mensen bij de act betrekken en deze onderdeel maken van de show.

De benodigde ruimte voor een show is ongeveer 10×10 meter en kan afgezet worden voor toevoeging van de veiligheid. Daarnaast kan er ook nog een tweede fietser aan de show toe worden gevoegd voor extra actie!