Festival vermaak – Hoe zorg je voor vermaak bij open dagen?

Geef je leiding aan een school, vereniging of instelling en organiseer je binnenkort een open dag? Ben je daarom op zoek naar vermaak bij open dagen? Door de bezoekers iets extra’s te bieden zorg je ervoor dat het publiek een goed gevoel krijgt van het bezoek.

Dat kun je natuurlijk doen door de gasten een goed beeld te geven van wat jouw school, vereniging of instelling allemaal te bieden heeft. Maar een optreden zoals een show of act waarmee het publiek echt vermaakt kan net dat beetje extra bieden.

Wat voor vermaak is geschikt voor open dagen en hoe vindt je deze shows of acts? In dit blog kun je er alles over lezen!

Hoe bepaal je het juiste vermaak voor open dagen?

Om het juiste vermaak voor op een open dag te regelen kun je het best afgaan op wat voor publiek naar de open dag komt. Organiseer je een open dag voor een kunstmuseum, dan zal dit een bepaald publiek trekken. Deze zijn vaak wat ouder en zullen geen druk en luidruchtig vermaak verwachten of waarderen.

Als de open dag echter voor een school of sportvereniging is, dan zal dit vaak jonger publiek trekken. Deze waarderen juist wel weer wat luidruchtigere en drukke acts of shows.

Laat de keus voor het vermaak op open dagen dus bepalen door het publiek dat op de dag afkomt.

Hoe vind je geschikt vermaak voor een open dag?

Op internet kun je veel verschillende sites vinden waar allerlei artiesten hun diensten aanbieden. Er staat uitleg wat hun dienst inhoudt en meestal de kosten worden ook vermeld. In veel gevallen hebben deze artiesten een eigen website waarnaar doorverwezen wordt.

Op hun site kun je dan filmpjes bekijken van hun optreden. Je weet dan ongeveer wat je kunt verwachten. Zo kun je bepalen of zijn of haar dienst bij de open dagen en het publiek past.

Het aanbod bestaat uit zangers en zangeressen, verschillende bands, goochelaars, dansgroepen, circusacts, maar ook bijzonder vermaak zoals bijvoorbeeld een biketrial show.

Wat is een biketrial show?

Een biketrial show is een optreden van een trialbiker op zijn fiets. Tijdens de show zal de atleet verschillende tricks en trucs laten zien op zijn fiets, zoals het overwinnen van obstakels als boomstammen, sloopauto’s en andere objecten.

Biketrial is een extreme en spectaculaire sport, niet alleen om te doen, maar vooral om naar te kijken. Het publiek zal dan ook volop vermaakt worden. Door middel van live-commentaar wordt verteld wat de trialbiker allemaal doet.

Daarnaast wordt het publiek door opzwepende muziek in vervoering gebracht. Zeer geschikt daarom voor jong publiek dat houdt van actie en sensatie.

Waar kan je een biketrial show boeken?

Een biketrial show boek je bij Daan Boverhof. Hij doet al vanaf zijn twaalfde jaar aan deze extreme sport en doet zelfs mee aan internationale wedstrijden op hoog niveau. Daarnaast wil hij de sport bekend maken bij het publiek. Dat doet hij door workshops en shows te geven door heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk