Wat is een trialbike show?

Wat is een trialbike show?

Heb je weleens gehoord van een trialbike show? Ze worden voornamelijk gegeven op vakbeurzen, maar tegenwoordig kun je zelfs een trialbike show boeken voor je bruiloft, bij de opening van je bedrijf of een ander evenement. Heb je nog nooit van trialbiking? Het is een spectaculaire sport; op fietsen zonder zadels worden er enorme sprongen gemaakt en obstakels getrotseerd. Achter deze geweldige acties zit een topsport verborgen, die veel coördinatie, conditie en lef vereist.

Wanneer werd biketrialing populair in Nederland?

Biketrialing is in de jaren tachtig naar ons land overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Het werd gelijk enorm populair. Tegenwoordig is het een officieel erkende wielerdiscipline en heeft het een reeks aan nationale en internationale kampioenschappen. Biketrailing draait om één ding: behendigheid. Die behendigheid heb je nodig om verschillende obstakels, zoals boomstammen, rotsen en auto’s te kunnen trotseren.

Zou je dit zelf wel eens willen proberen? Dan kun je een trialbike workshop volgen. Je leert dan naast de theorie ook de algemene vaardigheden en trucs. Aan het einde van de workshop kun je wat je geleerd hebt in de praktijk brengen in een heus parcours.

Een trialbike show organiseren voor jouw event?

Wil je voor de opening van jouw bedrijf een trialbike show organiseren? Of ben je op zoek naar een spectaculaire show voor de je bruiloft? Boek dan een extreme en spectaculaire biketrial show! Gegarandeerd dat mensen er nog lang over na zullen praten.

Daan Boverhof is een professionele trialbiker en heeft jarenlange ervaring op wereldniveau. Tijdens een sensationele show, voorzien van muziek en live commentaar, laat hij graag al zijn fietskunsten zien. Een trialbike show duurt gemiddeld 25 minuten. Terwijl Daan zijn kunsten vertoond zal er via een koptelefoon uitleg worden gegeven over biketrialing en de technieken die erbij komen kijken. Hij neemt zelf zijn objecten mee, maar objecten uit de directe omgeving kunnen ook toegevoegd worden aan de show.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk