Trial Clinics – Groepsactiviteit boeken? – Doe een biketrial workshop!

Wil je een groepsactiviteit boeken? Ben je van plan iets leuks te gaan doen met je familie, collega’s of vrienden? Er bestaan veel verschillende groepsactiviteiten, maar het is natuurlijk wel leuk als je iets unieks en uitdagend gaat doen. Welke mogelijkheden bestaan er?

In dit blog kun je verschillende ideeën opdoen!

Ideeën voor groepsactiviteiten

Een groepsactiviteit is een prachtige manier om samen te zijn. Het is niet alleen erg leuk en gezellig om te doen, het samenzijn versterkt ook de onderlinge banden. De volgende groepsactiviteiten zijn uitdagend, leuk en leerzaam.

Steppen door de natuur

Hou je van een activiteit die tegelijkertijd zorgt voor ontspanning? Hoeft het allemaal niet zo uitdagend en extreem? Ga dan eens steppen door de natuur!

Op een luxe step met handremmen verplaatsen jullie je over fietspaden door de prachtige bossen en weilanden. Jullie kunnen stoppen wanneer jullie willen om te genieten van een hapje en drankje.

Ga abseilen

Heb je een groep die wel van een uitdaging houdt? Ga dan eens abseilen! Je kent het wel, van een hoge toren of muur naar beneden afzakken terwijl je aan een lijn hangt. De sensatie en het gevoel zul je nooit vergeten. Let op: Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees!

Klimmen in een klimbos of in een klimpark

In plaats van afdalen kun je natuurlijk ook klimmen. Je zult de klimmuren in verschillende klimhallen inmiddels wel kennen. Tegenwoordig bestaan er echter ook plekken in bossen en parken waar je kunt klimmen.

Tussen verschillende muren, torens en bomen zijn lijnen gehangen waarlangs je van plek naar plek kunt klimmen. Natuurlijk wordt je gezekerd en draag je een helm voor de veiligheid. Een erg leuke activiteit om te doen met een groep.

Een biketrial workshop

Zien jullie al dat dalen en klimmen in hoogtes niet zitten, maar wil je wel wat uitdagends doen? Boek dan een biketrial workshop! Biketrial is een sport waarbij je bepaalde trucs en tricks doet op een fiets. De bedoeling daarbij is dat je niet je voeten op de grond mag zetten om balans te houden. Dat is erg lastig als je over obstakels als hekwerken, boomstammen, banken etc. moet fietsen of springen.

Voor deze sport is veel doorzettingsvermogen, balans en behendigheid nodig. Biketrial is een sport die overal kan worden beoefend, er worden ook internationale wedstrijden in gehouden.

Doe een biketrial workshop bij Daan Boverhof!

Wil je een groepsactiviteit boeken? Ben je geïnteresseerd in een biketrial workshop? Boek deze dan bij Daan Boverhof. Daan doet al sinds zijn 12de aan biketrial. Hij heeft aan vele internationale wedstrijden meegedaan en heeft daarbij Nederland vertegenwoordigd. Nu wil hij zijn jarenlange ervaring delen met anderen.

Hij brengt zijn enthousiasme voor de sport over door clinics, workshops en shows te verzorgen. Deze workshops kunnen op elke locatie gegeven worden, binnen of buiten. Natuurlijk zorgt Daan voor de fietsen en andere benodigdheden.

Na een duidelijke veiligheidsinstructie leer je de beginselen van de sport op de fiets. Je krijgt balansoefeningen en leert enkele trucs en tricks zoals een wheelie en een stoppie. Aan het eind van de clinic mag je jouw kunsten vertonen door over een echt parcours met obstakels te fietsen. Dat gebeurt natuurlijk onder begeleiding. Veiligheid staat bij ons voorop!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk