5 tips voor spectaculaire shows bij feesten

5 tips voor spectaculaire shows bij feesten

Ben je op zoek naar een spectaculaire show voor bij een feest? Door je gasten iets extra’s te bieden in de vorm van een show maak je van ieder feest een onvergetelijke ervaring. Dat gaat zeker op als deze show veel spektakel met zich meebrengt.

In dit blog geven we je 5 tips voor spectaculaire shows bij feesten. Er zit er vast één of meerdere tussen die jou aanspreekt.

Robotshow

Lijkt het jou niet supercool om één of meerdere robots op jouw feest te hebben? Je kunt verschillende robots inhuren, er is er één die zelfs 2,5 meter hoog is. Deze robots bewegen zich door het publiek, de gasten kunnen ermee op de foto en de robots voeren zelfs een dans show op. Spektakel is gegarandeerd!

Vuurshow

Vuur heeft iets magisch, mensen raken erdoor in vervoering. Door een echte vuurshow in te huren vermaak je jouw gasten met een prachtige en onvergetelijke show. Verschillende dansers en vuurspuwers gebruiken tools en vlammen om een spectaculaire visuele show neer te zetten.

LED dansshow

De Led dansshow is vooral erg geschikt voor openingsfeesten van bedrijven, instellingen en festivals. Door middel van LED licht kunnen namelijk verschillende beelden getoond worden. Een bepaald merk, een bedrijfsnaam of logo kan dus ook in de show betrokken worden.

Door middel van speciale apparatuur wordt een prachtige lichtshow opgevoerd. Je kunt het natuurlijk ook inhuren voor een verjaardagsfeest, huwelijk of andere feestelijke gelegenheid.

Tissue act show

Hoe kan een tissue act nu spectaculair zijn, vraag je misschien af. Maar het gaat in dit geval niet om een act met zakdoekjes. Een tissue act is een acrobatische show waarbij de acrobaat haar kunsten vertoond in enorme lange linten die aan een plafond of stellage hangen.

Dit levert een prachtige muzikale dansshow op. Geschikt voor ieder feest en evenement.

Biketrial show

Heb je wel eens van biketrial gehoord? Dat is een fietssport waarbij de atleet onder andere tricks en trucs uitvoert op zijn fiets. Daarnaast zal de trialbiker over allerlei obstakels fietsen en springen, zoals boomstammen, rotsen, olievaten, hekwerken, etc.

De show wordt begeleid door live commentaar en opzwepende muziek. Het publiek wordt tevens betrokken waardoor het een echte interactieve show wordt. Op zoek naar spectaculaire shows bij feesten? Biketrial is een extreme sport en is daarom heel spectaculair om te zien.

Spectaculaire biketrial show boeken

Zou je zo’n spectaculaire biketrial show wel op jouw feest willen? Daan Boverhof is een bekende trialbiker. Naast wedstrijden doen op nationaal en internationaal niveau, verzorgt hij ook workshops en shows. Deze shows kunnen op elke locatie worden uitgevoerd, zowel binnen als buiten.

Een oppervlakte van 10 x 10 meter is alles wat nodig is. Objecten die in deze ruimte aanwezig zijn kunnen bij de show betrokken worden. Er kunnen ook objecten worden neergezet om als obstakel te dienen. Tijdens een show van ongeveer 25 minuten laat Daan zijn kunsten zien. Daarbij wordt via een microfoon uitgelegd wat Daan doet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk