Op zoek naar een leuke sportclinic? - Probeer trialbiking!

Op zoek naar een leuke sportclinic? – Probeer trialbiking!

Ben je op zoek naar een leuke sportclinic? Misschien heb je binnenkort een vrijgezellenfeest en wil je daar een sportief uitje van maken. Wellicht is het weer tijd voor het jaarlijke teamuitje op je werk, en wil je op een leuke, actieve manier aan teambuilding werken. Een sportclinic is dan een uitstekend idee.

Een sportclinic is een leuke manier om kennis te maken met een bepaalde sport, zoals trialbiking. Andere ideeën voor een sportieve groepsactiviteit zijn bijvoorbeeld karten en bubbel voetbal. We bespreken ze alledrie.

Een race winnen op de kartbaan

Karten is één van de leukste sportieve uitjes. Het maakt niet uit of je het doet met je familie op de jaarlijkse familiedag, of met je collega’s tijdens een teamuitje. Karten is behoorlijk intensief, ook al zit je op een gemotoriseerd voertuig. De kans is groot dat je na een dagje karten met flink wat spierpijn wakker wordt. Ben je een competitieve snelheidsduivel? Dan is karten een veilige en leuke manier om de strijd met elkaar aan te gaan.

Je kunt in Nederland verschillende outdoor en indoor kartbanen vinden. Je kunt hier een racecircuit afleggen met een snelle kart. De langste outdoor kartbaan van Nederland kun je vinden in Berghem.

Speel een potje bubbelvoetbal

Je zou een sportclinic voetbal kunnen volgen, maar is het niet veel leuker om eens een keer iets geks te doen? Bubbelvoetbal is zo’n sportief uitje waarbij je niet meer bijkomt van het lachen. Bij bubbelvoetbal is het bovenlijf van de speler gehuld in een grote doorzichtige bubbel.

Je kunt dus zonder problemen hard tegen elkaar aanbotsen tijdens het potje voetbal. Het doel van het spel: De bal in de goal krijgen van het andere team, net als bij normaal voetbal. Maar de weg naar het doel is in de regel geplaveid met hilarische confrontaties.

Sportclinic trialbiking

Heb je weleens een sportclinic trialbiking gevolgd? Heb je überhaupt weleens gehoord van trialbiking? Een trialbike is een speciaal ontwikkelde fiets zonder zadel. Het is de bedoeling dat je met deze fiets allerlei obstakels trotseert, zonder dat je voeten daarbij de grond raken. Deze obstakels kunnen van alles zijn, zoals boomstronken, rotsen, hekwerken, olievaten, auto onderdelen en zelfs complete sloopauto’s.

Tijdens een trialbike clinic leer je allereerst de achtergrond van trialbiking en zul je kennismaken met de veiligheidsinstructies. Daarna leer je de technieken en vaardigheden van biketrial. Aan het einde van de sportclinic zal er een geheel parcours gebouwd worden, waarbij je alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk kunt brengen.

Je kunt een biketrial clinic volgen bij Daan Boverhof. Daan is al sinds zijn twaalfde actief in de sport en heeft vele wedstrijden gedaan op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast geeft hij ook biketrial demonstraties. Tijdens zo’n show vertoont hij zijn trialkunsten. Hij neemt obstakels zoals olievaten, hekken en autowrakken door erop of erover te springen. Ook wordt het publiek betrokken in de show. Gecombineerd met opzwepende muziek en live-commentaar wordt zo een aantrekkelijke en spectaculaire show getoond aan het publiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk