Sport artiest inhuren? - Kies voor biketrial!

Sport artiest inhuren? – Kies voor biketrial!

Wil je een sport artiest inhuren? Ben je op zoek naar een origineel idee voor een feest? Kies dan voor een biketrial show? Sporters worden meestal niet als een artiest gezien. Als je echter een biketrial show gezien hebt, dan zul je beamen dat de fietser niet alleen een top atleet is, maar ook een echte artiest.

In dit artikel kun je lezen wat biketrial precies is, hoe zo’n show eruit ziet en hoe je een trialbiker kan inhuren.

Wat is biketrial?

Biketrial is een fietssport, dat zal je niets verbazen. Het is echter een hele andere sport dan wij gewend zijn. De meeste mensen kennen wielrennen en mountainbiken als fietssport, maar van biketrial zullen weinigen gehoord hebben. Het is de hoogste tijd dat daar verandering in komt!

Tijdens het beoefenen van biketrial is het de bedoeling om tricks en trucs te doen zonder de voeten aan de grond te zetten voor balans. Doe je dat wel, dan geldt de truc niet of krijg je strafpunten tijdens een wedstrijd. De fietser neemt bepaalde obstakels door erover of erop te springen en balanceren. Het resultaat is een zeer attractieve en spectaculaire sport om naar te kijken.

Natuurlijk zou je zelf de sport ook kunnen doen, dat kun je bij verenigingen doen, maar ook zelf. Jaarlijks worden er nationale en internationale wedstrijden biketrial gehouden. Je zou kunnen beginnen door op je eigen fiets tricks te leren zoals wheelies en stoppies, maar voor deze sport bestaan speciale fietsen die daar veel beter voor geschikt zijn.

Bovendien is professionele begeleiding heel belangrijk voor de veiligheid. Een workshop of clinic volgen is daarom veel verstandiger. De fietsen lijken een beetje op een BMX of MTB, maar bepaalde details verschillen. Zo heeft een biketrial fiets bijvoorbeeld geen zadel.

Sport artiest inhuren? Boek een biketrial show!

Ben je op zoek naar een sport artiest? Boek dan eens een biketrial show. Tijdens een biketrial show vertoont de fietser zijn kunsten door over allerlei obstakels en objecten te fietsen en springen. Daarbij kun je denken aan boomstammen, olievaten, sloopauto’s en hekwerken. Vele objecten die in de omgeving aanwezig zijn kunnen in de show worden gebruikt.

De show wordt begeleidt door live-commentaar en opzwepende muziek. Uitleg over de technieken wordt gegeven en het publiek wordt ook in het geheel betrokken. Durf jij het aan om op de grond te gaan liggen waarna de fietser over je heen springt?

Zo’n show kan overal gehouden worden, op elke locatie zowel binnen als buiten. De fietser heeft een ruimte nodig van ongeveer 10 x 10 meter. De show duurt ongeveer een half uur.

Op zoek naar een echte sportartiest? Kies dan voor de biketrial show van Daan Boverhof. Daan doet al sinds zijn 12de aan biketrial. Hij heeft de hele wereld over gereisd om aan biketrial Wordcup wedstrijden mee te doen. Nu wilt Daan anderen stimuleren en motiveren voor deze prachtige sport door biketrial workshops, clinics en shows te geven. Door zijn jarenlange ervaring op wereldniveau is hij daar de uitgelezen persoon voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk