Hoe zorg je voor een spectaculaire bedrijfsopening?

Hoe zorg je voor een spectaculaire bedrijfsopening?

Een bedrijfsopening, moet jij die binnenkort organiseren of open jij jouw eigen bedrijf binnenkort? Je kunt dan voor een grootste opening zorgen door een bepaalde show te laten uitvoeren. Veel mensen denken dan aan muziek, een band of aan showdansers.

Wil jij iets heel anders, iets sportiefs en spectaculairs? Denk er dan eens over na om een biketrial show te laten doen. In dit artikel kun je lezen wat dat precies inhoudt en waarom het een goed idee is voor een bedrijfsopening.

Waarom je het openen van een bedrijf groots zou moeten vieren

Ga je een eigen bedrijf beginnen? Misschien heb je jarenlang gestudeerd en ben je eindelijk klaar om het bedrijfsleven in te stappen? Het zou natuurlijk ook kunnen dat je altijd al gedroomd hebt om voor jezelf te beginnen. Jarenlang heb je voor een baas gewerkt, maar nu is eindelijk het moment aangebroken om het zelf te doen. Natuurlijk zou je dat zonder veel ophef kunnen beginnen. Voor velen betekent het echter een grote stap en een nieuw begin dat flink gevierd mag worden.

Daarnaast heeft een grootste bedrijfsopening nog een duidelijk voordeel; het zorgt voor bekendheid. Door veel mensen uit te nodigen, door het via verschillende mediakanalen bekend te maken en door een groot feest te houden, zorg je meteen voor bekendheid voor jouw bedrijf. Mensen praten erover en vertellen het door waardoor er nog meer bekendheid ontstaat, zeker in de omgeving. Een betere start kun je jezelf niet wensen. Maar hoe zorg je voor een bedrijfsopening waar mensen nog lang over praten? Deze moet dan in ieder geval spectaculair zijn!

Een biketrial voor een bedrijfsopening

Heb je wel eens van biketrial gehoord? Het is een fietssport waarbij bepaalde obstakels overwonnen moeten worden op de fiets. Het is daarbij de bedoeling dat de fietser niet de voeten op de grond zet. Je hebt er dus heel veel behendigheid en balans voor nodig. Obstakels die genomen worden zijn onder andere olievaten, boomstammen, stoepranden, muren en zelfs auto’s.

Biketrial is een sport die overal, en door iedereen kan worden beoefend. Je hebt er echter wel een speciale fiets voor nodig. Er bestaan twee soorten trial bikes, een BMX model en een model dat lijkt op een mountainbike. Deze modellen zijn echter speciaal ontworpen voor trial, er zit bijvoorbeeld geen zadel op. Bike trial wordt ook in competities beoefend, er bestaat zelfs een Worldcup.

Geoefende trialbikers verzorgen echter ook regelmatig shows. Tijdens deze shows laten ze hun kunsten zien. Ze laten bijvoorbeeld zien hoe ze balans kunnen houden op de fiets terwijl ze trucs en tricks uitvoeren. Daarnaast zullen ze tijdens zo’n show tonen hoe handig ze met een fiets bepaalde obstakels kunnen nemen. Dit is zeer spectaculair om te zien, het vermaakt het publiek enorm en is daarom zeer geschikt om te tonen tijdens een bedrijfsopening.

Biketrial show van Daan Boverhof op een bedrijfsopening

Zou je zo’n biketrial show wel op jouw bedrijfsopening willen hebben? Laat mij jou dan helpen! Mijn naam is Daan Boverhof, sinds mijn 12de doe ik al aan biketrial. Ik heb meegedaan aan vele Worldcup wedstrijden en geef tegenwoordig ook workshops en clinics aan mensen die geïnteresseerd zijn in de sport.

Een biketrial show ziet er als volgt uit: In ongeveer 25 minuten zal ik het publiek vermaken door over allerlei objecten te fietsen en springen. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld sloopauto’s, rotsen of muren. Tijdens de show zal ik het publiek via een microfoon uitleggen hoe de technieken werken en wat ik precies doe. Ik zal ook het publiek in de show betrekken, waardoor het een leuke interactieve show wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk