Wat is een spectaculaire act voor bedrijfsfeesten?

Wat is een spectaculaire act voor bedrijfsfeesten?

Ben je op zoek naar unieke en spectaculaire acts voor bedrijfsfeesten? Voor de meeste bedrijfsfeesten worden stand-up comedians of bands ingehuurd. Wil jij wel eens iets heel anders op het komende bedrijfsfeest van jouw bedrijf?

In dit blog geven we je enkele unieke en spectaculaire ideeën.

Unieke acts voor bedrijfsfeesten

De volgende acts maken van alle bedrijfsfeesten een unieke en spectaculaire ervaring:

Flyboardshow

Een flyboardshow is een stuntshow op het water. Dit is daarom een goed idee voor bedrijfsfeesten die gehouden worden aan een waterpartij, zoals een meer of sloot. Tijdens de show wordt de stuntman door middel van hoge druk de hoogte in geblazen.

Hij maakt salto’s, duiken en andere spectaculaire figuren in de lucht. De show kan aangekleed worden met geluid en lichteffecten. Je kunt naar keus ook meerdere flyboarders inhuren.

Magische illusionisten show

Tijdens een magische illusionisten show worden bijzondere trucs en verbazende illusies aan het publiek getoond. Er verdwijnen mensen vlak voor hun ogen en special effects laten ze verbaasd staan.

Als je een deel van de act wil zijn, dan kun je zelfs een speciale entree maken. De illusionisten toveren jou dan tevoorschijn. Een illusionistenshow maakt van elk feest of evenement een succes.

Slijptol Stuntshow

Een spectaculaire en onvergetelijke act voor het publiek. De slijptol show wordt door een gitarist uitgevoerd, hij speelt namelijk gitaar met een slijptol. Dit levert een enorm geluids- en vuurwerkspektakel op.

De stoere stuntman zorgt voor een show waar velen nog jaren over zullen spreken. Hij draagt een outfit waarop allerlei kleuren led verlichting zitten en een confettispuit.

Eco vuurwerkshow

Iedereen houdt van vuurwerk, ook voor de afsluiting van een bedrijfsfeest is het zeer geschikt. Regulier vuurwerk is echter niet zo goed voor het milieu en flora en fauna. Gelukkig is er tegenwoordig speciaal vuurwerk ontwikkeld dat niet schadelijk is voor het milieu; de ECO vuurwerkshow.

Biketrial show

Zoek je een sportieve act voor bedrijfsfeesten? Hier bestaan verschillende opties voor; een skateboard show, een BMX show, maar ook een prachtige biketrial show. Biketrial is een extreme sport die nog niet zoveel mensen kennen.

De trialbikers showt zijn kunsten tijdens een act van ongeveer 25 minuten. Hij doet tricks en trucs, springt op en over obstakels en dat alles op een fiets. Daarbij wordt hij begeleid door live-commentaar en opzwepende muziek. Een spectaculaire act voor elk bedrijfsfeest!

Een biketrial show boeken

Zou je zo’n spectaculaire biketrial show willen boeken voor bedrijfsfeesten? Bij Daan Boverhof kun je shows en workshops biketrial boeken. Daan doet al vanaf zijn twaalfde jaar aan biketrial. Hij vertegenwoordigt ons land zelfs op internationaal niveau tijdens Worldcup wedstrijden.

Daarnaast verzorgt bij clinics en shows voor mensen die met deze prachtige sport in aanraking willen komen. De show kan op iedere locatie worden gehouden, zowel binnen als buiten. We kunnen obstakels neerzetten zoals olievaten, pallets of zelfs sloopauto’s, maar we kunnen ook gebruik maken van obstakels die al aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld een rotspartij in een park, boomstammen of bankjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk