Goede ideeën voor de opening van een nieuw pand

Goede ideeën voor de opening van een nieuw pand

Organiseer je binnenkort de opening van een nieuw pand? Dan kun je vast wat inspiratie gebruiken om dit passend te vieren. Er bestaan verschillende manieren om een feest aan te kleden. Door echter te kiezen voor iets wat uniek is en spectaculair zorg je voor een knallende opening.

In dit blog kun je verschillende ideeën opdoen voor een opening van een nieuw pand.

Een opening van een pand moet gevierd worden

Een opening van een nieuw pand kun je het best feestelijk laten plaatsvinden. In de meeste gevallen wordt zo’n pand in gebruik genomen door één of meerdere bedrijven. Voor deze bedrijven betekent dit vaak een nieuwe start, wat alle reden is om dit groots te vieren. Zo’n feestelijke viering trekt vaak veel bezoekers. Dat zorgt onmiddellijk voor bekendheid, zeker als de opening op een unieke en spectaculaire manier gevierd wordt.

Deze bezoekers zullen dat niet alleen lang herinneren, ze krijgen er ook een goed gevoel van. Dat gevoel herleven ze keer op keer als ze bij het pand terugkomen. Daarnaast zullen ze de opening natuurlijk bespreken met familie en vrienden die er niet bij waren. Dat zorgt voor nog meer bekendheid. Je doet er daarom goed aan om de opening van een nieuw pand te vieren.

Ideeën voor de opening van een nieuw pand

Wordt er binnenkort een nieuw pand geopend en wil je dit passend vieren? Hier zijn enkele ideeën:

Huur een Braziliaanse of Caribische brassband

Vind jij de muziek van een Braziliaanse of Caribische brassband ook zo opzwepend? Dat geldt voor de meeste mensen, de muziek maakt iets los in het publiek. Daarnaast is de muziek zeer goed hoorbaar in de omgeving van het pand, dus zal het veel publiek trekken. Er zijn veel verschillende bands in te huren, je kunt er ook danseressen bij huren zodat er een echte Zuid-Amerikaanse carnaval sfeer ontstaat.

Een lichtshow of video mapping show

Door een lichtshow, zoals met lasers, kun je voor een prachtige opening zorgen. Je kunt dit laten begeleiden door muziek, met een live-band, maar bijvoorbeeld ook met een DJ. Er bestaat tegenwoordig ook een nieuwe vorm van lichtshow, dit heet video mapping. Door middel van projectie wordt het object (pand) omgevormd tot een display. Hierop kunnen allerlei animaties en beelden worden geprojecteerd. Hiermee kun je de bezoekers echt het wow-effect bieden. Je zorgt hierdoor voor een onvergetelijke opening.

Een biketrial show

De kans is groot dat je nog nooit van biketrial gehoord hebt. Biketrial is een spectaculaire fietssport waarbij obstakels genomen worden op een fiets. Hiervoor worden speciale fietsten gebruikt die iets lijken op een BMX of MTB, maar dan zonder zadel. Voor biketrial is enorm veel geduld, behendigheid, doorzettingsvermogen en durf nodig. Tijdens zo’n show zal de fietser zijn kunsten tonen, begeleid door live-commentaar en onder begeleiding van opzwepende muziek.

De biketrial show kan op elke locatie gehouden worden en er kan gebruikt gemaakt worden van verschillende obstakels. Een afgezet terrein van ongeveer 10 x 10 meter is nodig. Binnen dit terrein zal de trialbiker over en op verschillende objecten springen. Ook het publiek zal in de show betrokken worden zodat het een mooie interactieve show wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk