6 originele ideeën voor kinderfeestjes

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar originele ideeën voor kinderfeestjes? Wil jij het feestje van jouw zoon of dochter onvergetelijk maken? Lees dan snel verder, want we hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Voetbalfeestje bij je favoriete voetbalclub

Is jouw kind dol op voetbal? Dan staat een voetbalfeestje vast hoog op het verlanglijstje. Wist je dat er een hele hoop voetbalclubs uit de Eredivisie leuke kinderfeestjes aanbieden? Denk dan bijvoorbeeld aan het bijwonen van een wedstrijd, of samen met de spelers een balletje trappen.

Wil je de kinderen liever zelf laten voetballen? Dan is het ook mogelijk om ze te laten trainen door één van de KNVB voetbaltrainers.

Ideeën kinderfeestjes; bodyboarden

Wil je een superstoer kinderfeestje? Wat dacht je van bodyboarden? Als jouw kinderen van water houden en wel eens iets anders willen dan (disco) zwemmen, dan is bodyboarden een leuk alternatief. Bij bodyboarden surf je eigenlijk op een verkorte plank.

Bij Down Under in Nieuwegein kun je zo’n bodyboard feestje organiseren. Dit is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Als je het nog specialer wilt maken, dan kun je het bijvoorbeeld doen op een vrijdag-, of zaterdagavond. Dan verandert de baan namelijk in een disco met muziek en lichteffecten.

Een kinderfeestje op de boerderij

Een ander leuk idee voor een kinderfeestje is een feestje op de boerderij, vooral als je wat landelijker woont. Boerderijen bieden vaak diverse mogelijkheden aan voor kinderfeestjes. Denk dan bijvoorbeeld aan het verzorgen van dieren, maar je kunt ook leren hoe je kaas maakt.

Bij een grote kinderboerderij is het ook mogelijk om een ruimte af te huren, waarbij ook de catering wordt verzorgd. Dat scheelt weer schoonmaken thuis!

Met verf gooien

Gooien met verf en daardoor vies worden? Dat klinkt als een leuk kinderfeestje! Het is alleen niet heel erg verstandig om dit thuis te doen. Bij bijvoorbeeld De Pretfabriek in Woerden is het mogelijk om dit als kinderfeestje te organiseren. De kinderen worden na uitleg uitgedaagd om een schilderij te maken door middel van spuiten, gooien, druppelen en spetteren met verf. Natuurlijk krijgen ze hierbij een speciaal overall aan.

Stunten met een trialbike

Nog zo’n leuk idee voor een kinderfeestje; stunten met een trialbike! Een trialbike is een speciaal ontworpen fiets zonder zadel (denk aan een BMX of MTB model). Met deze fiets spring je over allerlei objecten heen. Hierbij is het de bedoeling dat je voeten niet de grond of het object aanraken. Het is een superstoer kinderfeestje, voor echte durfals.

Na een korte uitleg leer je zelf hoe je bepaalde trucs kunt doen op de fiets. Dit wordt geleerd door een ervaren trialbike expert. Aan het einde van de workshop kun je jouw geleerde skills in de praktijk brengen op een heus parcours!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk