Feestelijke opening? - Boek een biketrial show!

Feestelijke opening? – Boek een biketrial show!

Heb je binnenkort een feestelijke opening van een bedrijf, winkel of nieuw pand? Daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk publiek op af laten komen. Je kunt dat doen door een act of show te boeken en deze te laten tonen tijdens de opening. Zo’n show trekt namelijk meer geïnteresseerden en het zorgt ook nog eens voor een onvergetelijke ervaring. De bezoekers zullen hierdoor onmiddellijk een goed gevoel krijgen bij je bedrijf.

In dit blog kun je lezen wanneer het belangrijk is om een feestelijke opening te houden en hoe je de opening feestelijk maakt. Bovendien leggen we uit waarom een biketrial show de ideale manier is om het publiek te vermaken.

Voor welke gelegenheden is een feestelijke opening geschikt?

Een feestelijke opening is eigenlijk geschikt voor elke nieuwe start. Misschien heb je een nieuw huis gekocht en wil je mensen uitnodigen, het kan gaan om een bedrijf zoals een kapperszaak of een winkel.

Maar natuurlijk ook als je een eigen bedrijf bent gestart en je opent het kantoor of als een bedrijf verhuist naar een nieuw en groter pand. Dit zijn allemaal reden om een feestelijke opening te houden.

De feestelijke opening is niet alleen bedoeld voor de eigenaar, medewerkers of bewoners. Ook familieleden, vrienden, kennissen en klanten zullen hun interesse tonen. Door middel van deze opening trek je ook nog eens mensen die nog niet bekend zijn met jouw bedrijf, product of dienst. Zeker wanneer je zorgt voor de juiste feestelijke invulling.

Wat maakt een opening feestelijk?

Een fles champagne openmaken en proosten op de nieuwe start, dat hoort natuurlijk bij een opening, maar er is meer nodig om het echt feestelijk te maken. Door aandacht te besteden aan de volgende factoren, zorg je voor een echte feestelijke opening:

Aankleding

Het klinkt misschien kinderlijk, maar bij een feestelijke opening hoort nu eenmaal een feestelijke aankleding. Maak gebruik van slingers, ballonnen, confetti bommen etc. om de juiste sfeer te scheppen. Kleed de ruimte aantrekkelijk en vrolijk aan.

Catering

Bij een feestelijke opening willen mensen iets eten en drinken. De meeste mensen zullen dan onmiddellijk denken aan borrelhapjes en champagne. Maar als je bijvoorbeeld een sportschool opent, serveer dan eens gezonde sapjes en hapjes. De catering moet passen bij de gelegenheid.

Muziek

Geen feestelijke opening zonder muziek. Je kunt kiezen voor achtergrondmuziek via luidsprekers, maar natuurlijk ook voor live muziek.

Een act of show

Een bepaald aantal mensen zullen komen voor jou of het bedrijf, maar een feestelijke opening geef je vaak ook om bekendheid te creëren bij onbekenden of nieuwe klanten. Deze kun je lokken door aankondiging van een act of show.

Feestelijke opening? Boek een biketrial show!

Voor een feestelijke opening kiezen veel mensen voor een band of zanger/zangeres. Als je echt mensen wilt trekken, dan kun je het best voor iets unieks en spectaculairs kiezen. Een biketrial show is nog vrij onbekend bij mensen.

Biketrial is een extreme sport waarbij de atleet tricks en trucs doet op een fiets. Hij springt bijvoorbeeld op een hoge stapel pallets, over een sloopauto of zelfs over het publiek heen. Tijdens de show wordt hij begeleid door opzwepende muziek, via live commentaar wordt het publiek op de hoogte gehouden van zijn acties.

De biketrial show is een onvergetelijke ervaring en daarom zeer geschikt voor iedere opening.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk