Een biketrial show; een origineel bruiloft idee

Een biketrial show; een origineel bruiloft idee

Gaan jullie binnenkort trouwen? Zijn jullie op zoek naar een origineel bruiloft idee? Boek dan een biketrial show! Je zult je gasten vermaken en versteld doen staan met zo’n spectaculaire fietsshow. Zeker als jullie een sportief stel zijn of houden van actie en spektakel, dan past zo’n biketrial show perfect op jullie bruiloft.

Tegenwoordig hoeft een bruiloft niet meer standaard gevierd te worden. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren, tijdens een bruiloft mag dit best naar voren komen. In dit artikel kun je lezen wat biketrial precies is, waarom het een origineel bruiloft idee is en hoe je zo’n show kunt boeken.

Wat is biketrial?

Biketrial is een sport waarbij je met de fiets bepaalde trucs en tricks uitvoert. Er wordt bijvoorbeeld over hekken gesprongen, gebalanceerd op een olievat of wheelies en stoppies uitgevoerd. Het is de bedoeling dat je tijdens het doen van deze trucs niet de voeten op de grond of op het object plaatst. Je mag de voeten dus niet gebruiken om balans te bewaren. Deze sport kan in de vrije tijd op straat beoefend worden, maar het wordt ook in wedstrijdverband gedaan. Er bestaan zelfs nationale en internationale wedstrijden in biketrial.

Het is een sport waar veel durf, geduld, concentratie, behendigheid en balans voor nodig is. Het resultaat is een spektakel voor de toeschouwer om naar te kijken. Dat is de reden waarom er door sommige trialbikers ook shows worden gegeven. Deze kun je boeken voor bijvoorbeeld een kinderfeest, opening van een bedrijf of bij een evenement. Misschien wel een heel origineel bruiloft idee?

Biketrial; een origineel bruiloft idee

Willen jullie de gasten verrassen op de bruiloft met iets heel spectaculairs? Laat dan een biketrial show opvoeren! Tijdens zo’n show vertoont de trialbiker zijn kunsten door over bepaalde objecten te springen. Je kunt dan denken aan hekken, rotsen, banken of zelfs autowrakken. Ieder denkbaar object kan aan het parcours worden toegevoegd. Het publiek wordt betrokken in de show door middel van muziek, live-commentaar en zelfs door onderdeel te zijn van de show!

De show kan op elke locatie gehouden worden, zowel binnen als buiten. Er is een ruimte nodig van ongeveer 10 x 10 meter waarin de trialbiker zijn kunsten zal vertonen. Je gasten zullen een half uur lang entertaint worden. Dat is toch eens iets heel anders en origineels voor een bruiloft?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk