Hoe vind je de juiste act voor een gastoptreden?

Hoe vind je de juiste act voor een gastoptreden?

Geef je binnenkort een optreden, maar ben je nog op zoek naar iemand voor een gastoptreden? Vraag jij je af hoe je de juiste act of persoon vindt voor zo’n optreden? Dan is dit blog speciaal voor jou!

Je kunt lezen hoe je kunt bepalen wanneer iemand geschikt is en we bieden je een uniek idee voor een gastoptreden.

Wanneer is iemand geschikt voor een gastoptreden?

Het kan nog wel eens moeilijk zijn om een act of een persoon te vinden die geschikt is om tijdens jouw show een gastoptreden te doen. Je wilt namelijk niet dat de act heel slecht is, dit heeft namelijk ook invloed op jou. Maar je wilt natuurlijk ook niet dat de artiest een stuk beter is dan jij, jouw show valt dan in het niet bij het gastoptreden. Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk vermijden.

Er zijn een aantal manieren hoe je deze problemen kunt oplossen. Als je het liefst een gastoptreden wilt van iemand die hetzelfde doet als jou, bijvoorbeeld zingen of dansen, zorg dan dat je goed weet wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Dan kun je bepalen of jullie ongeveer op hetzelfde niveau zitten. Je wilt niet dat hij of zij veel slechter of beter is.

Je kunt er echter ook voor kiezen om een gastoptreden te laten doen door iemand die iets heel anders doet. Natuurlijk is het daarbij belangrijk om te bepalen dat deze persoon goed is in wat hij of zij doet, want je wilt in dat geval wel een kwalitatief hoogstaand gastoptreden.

Bekijk of beluister beelden of geluid van de act, kijk naar recensies van vorige optredens en ga een gesprek aan. Zo kun je al snel bepalen of iemand een geschikte kandidaat is.

Een biketrial show; ideaal voor een gastoptreden

Daan Boverhof is trialbiker. Biketrial is een vorm van fietssport waarbij trucs en tricks gedaan worden en obstakels genomen worden. Dit wordt gedaan op een speciale fiets. Bij de obstakels kun je denken aan boomstammen, een hoge stapel met pallets, sloopauto’s of natuurlijke rotsen.

Daan overwint deze obstakels door erop en erover heen te springen en fietsen. Tijdens een show van ongeveer 25 minuten laat hij zijn kunsten zien en betrekt daarbij het publiek. Dit doet hij door live-commentaar te geven en door opzwepende muziek te laten horen.

Deze spectaculaire show is zo geschikt voor een gastoptreden omdat het uniek is. Het publiek wordt iets totaal anders getoond dan ze gewend zijn. Op zo’n manier botst het niet met jouw eigen optreden. Doe je zelf een actief of sportief optreden zoals een skateshow of BMX show, dan vult een biketrial show daar heel mooi op aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk