Ansen, Netherlands
(+31)652633232
daanboverhof@hotmail.com

Bike trial Workshop & Show

Bike trial Workshop: Ervaar zelf hoe het is om op een Trialbike te fietsen!

Leer skills van een echte Biketrial expert en probeer het zelf! 

Biketrial is een uitdagende sport waarbij er met een fiets zonder zadel over obstakels wordt gereden. De sport is te beoefenen voor jong en oud en kan vrijwel op iedere locatie uitgevoerd worden: school, bedrijf of op een zelfgekozen plek (binnen of buiten). Het hoofddoel van de sport is nieuwe uitdagingen vinden en deze trotseren op de fiets zonder voeten aan de grond te zetten. Ervaren instructeur Daan Boverhof brengt graag de fijne kneepjes van de sport over op de jeugd.

Biketrial is een prachtige manier om jong en oud uit te dagen, door balans, concentratie en doorzettingsvermogen te combineren is het besturen van een trialfiets toegankelijk voor iedereen.

Een Biketrial-workshop bestaat uit de volgende onderdelen: 

Binnen een tijdsbestek van +-1,5 uur wordt er na het uitleggen van enkele veiligheidsinstructies aan de slag gegaan met verschillende rijtechnieken en vaardigheden. Het uitendelijke doel is: plezier maken!

Daan zal tijdens de workshop beschermingsmiddelen en fietsen ter beschikking stellen, er zijn mogelijkheden om verschillende dagdelen en groepen op dezelfde dag een workshop te laten ervaren. Het maximale per groep is +-30. (vraag hiervoor naar de mogelijkheden)

Tijdens de clinic zullen er technieken worden behandeld zoals: wheelies, stoppies en balansoefeningen. Hierbij zal Daan alle tricks en tips delen die het fietsen nog leuker maken.

Rond het einde van de workshop word er een echt “Biketrial” parcours opgebouwd waarin de geleerde skills van de les getest zullen worden. De materialen voor het parcours kunnen gebruikt worden uit een gymzaal.

Ter afsluiting zal Daan een knallende eindshow uitvoeren die toont wat de maximale limitien van de sport zijn met zijn “highjumps”, uiteraard is er op dit moment ook ruimte voor vragen.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn of een voorstel ontvangen? Neem contact op via daanboverhof@hotmail.com


Bike trial Show: Spectaculaire fietssport live getoond op wereldniveau!

Trek de aandacht van ieder publiek met een spectaculaire en extreme Biketrial-show!

Tijdens een Biketrial-show toont Daan graag al zijn fietskunsten die voor iedereen een eye-opener zijn. Voor elk evenement, beurs of opening is een showact de kers op de taart! Samen met live-commentaar en muziek geeft het een extra sfeer waarbij publiek echt betrokken word.

 

Een Biketrial-Showact bestaat uit de volgende onderdelen:

Binnen een tijdsbestek van +-25 minuten zal Daan het publiek vermakelijke entertainen door over alle meegebrachte materialen te fietsen, de show-objecten lopen op van 25 tot en met 150cm. Ieder denkbaar obstakel wat zich in de omgeving bevind kan toegevoegd worden aan de act, denk aan sloopautos. omheiningen of rotsblokken. (oneindige mogelijkheden)

Tijdens het fietsen zal er via de koptelefoon uitleg gegeven worden over de sport Biketrial en alle technieken die er bij komen kijken, Door in te spelen op de wensen van het publiek zal Daan ook mensen bij de act betrekken en deze onderdeel maken van de show.

De benodigde ruimte voor een show is ongeveer 10×10 meter en kan afgezet worden voor toevoeging van de veiligheid. Daarnaast kan er ook nog een tweede fietser aan de show toe worden gevoegd voor extra actie!