Biketrial Show & Clinic

 

Biketrial Entertainment Showact:

Met jarenlange ervaring weet Daan Boverhof al vanaf jonge leeftijd met zijn Trialsport jong en oud te vermaken! Met zijn showact maakt hij gebruik van zijn fiets en springt hij over alle ondenkbare hoogtes!

Vaste onderdelen uit een Biketrial Show:

  • High jump over een lint in combinatie met vrijwilligers
  • Sprongen over verschillende Show-tafels
  • Basis vaardigheden: Wheelies, Sprongen op het achter wiel en voorwiel

Met zijn passie voor het fietsen wordt iedere showact een must! Samen met het gebruik van live commentaar en muziek is een show op iedere locatie en ieder evenement toepasbaar!

Een tweede Trial rijder is bij bespreking toevoegbaar aan de act! Dit geeft een extra toevoeging en aanzicht op niveauverschil en leeftijd. Meerdere shows op een dag zijn mogelijk in overleg!

Benodigdheden voor een Show:

Een vrije ruimte van 15×15 meter voor de Showattributen, In overleg kan er gebruik gemaakt worden van omgevingsattributen!

Biketrial Clinic Experience

Zelf de trial sport ervaren? Dat kan! Daan beschikt over een aantal fietsen waarmee ieder persoon zelf kan fietsen om zo het gevoel en de vrijheid van Biketrial te ervaren.
Aanleg voor de fietssport is niet nodig! Zowel voor particulieren, sportverenigingen of bedrijven mogelijk!

Benodigdheden voor een Clinic:

Een vrije ruimte van 20×20 ( meer of minder ruimte in overleg mogelijk), binnen deze ruimte worden de basistechnieken van Biketrial uitgelegd en kunt u zelf of met een groep ervaren wat het gevoel van een trialfiets met zich meebrengt. Daan leert u graag hoe u obstakels kunt bedwingen tijdens de Biketrial Clinic Experience!

Fietsen worden tijdens een clinic meegenomen!

Mochten er nog vragen zijn over een show,clinic of zou u graag een prijsopgave willen hebben? Neem dan contact op via: daanboverhof@hotmail.com

 

 

Biketrial Show & Clinic